31 Temmuz 2009 Cuma

Görünmezlik Pelerini Gerçek Oldu

31 Temmuz 2009 Cuma

Bilkent Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma Merkezi (NANOTAM) araştırmacıları, cisimleri belli frekanslarda görünmez kılan nanoteknoloji tabanlı malzeme geliştirdi.*

Prof.Dr.Emkel Öbzay bundan sonraki amaçlarının ise "expelliarmus" büyüsünü gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Bunun nispeten daha zor olacağını fakat kendilerine güvendiklerini ve bunu da gerçekleştirerek Türkiye'nin ismini daha yukarılara taşımak istediklerini de sözlerine ekledi. Bu söyledikleri bize J.K.Rowling'in Harry Potter adlı serisini anımsatan Prof.Dr.Emkel Öbzay bu konuda ise bir yorum yapmaktan kaçındı. Profesörün doktora öğrencisi Alitta Çamkak ise bu yaptıklarının inanılmaz olduğunu söyledikten sonra profesörün Prof. Dumbledore olduğundan şüphelendiklerini ve sıradaki hedeflerinin gerçek Harry Potter'ı bulmak olduklarını söyleyerek kafalarda soru işareti bıraktı. Yandaki fotoğraf Prof.Dr.Emkel Öbzay olduğunu söyleyen kişiye ait ve bunun gerçek Prof.Dumbledore'a benzerliği gözlerden kaçırılamayacak bir gercek.
*Bu işaretin olduğu cümle -http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1123476&Date=31.07.2009&b=Turk arastirmacilarinin buyuk basarisi&KategoriID=15&ver=85- den alınmış olup gerçek, kalanlar ise kurmacadır.

1 yorum:

dosto

durmak yola devam ömer:P

Yorum Gönder